با افزایش دما در سطح جهان و نامنظمتر شدن الگوهای آب و هوایی، همپوشانی میان تغییرات اقلیمی (آب و هوایی) و کشاورزی، اهمیتی کلیدی برای درک نقش کشاورزی در کاهش گرمایش جهانی یافته است. ترسیب کربن(روند انتقال کربن موجود در هوا به خاک و گیاهان)، کاهش برداشت از منایع سوخت فسیلی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر همگی از خصوصیات بارزی هستند که کشاورزی ارگانیک را در کاهش هدر رفت انرژی و اثرات منفی انتشار آن، پیشتاز کرده است.
مروری بر اصول چهارگانه کشاورزی ارگانیک
کشاورزی ارگانیک و تغییرات آب و هوایی
فهرست تولیدکنندگان ارگانیک معتبر (دارای گواهی) در ایران و محصولات آنها
کشاورزی ,آب ,کاهش ,تغییرات ,ارگانیک , ,آب و ,و هوایی ,در کاهش ,کشاورزی ارگانیک ,کاهش برداشت
درباره این سایت